• Mail
 • Delicious
 • Google
 • Pusha
 • Facebook
 • Twitter
Findus

Findus Nyheter - en samlingsplats för matintresserade

Findus fönster

?

« Tillbaka

På Gastro Nord – med fokus på grönsaker, kvalitet och hälsa

21 april, 2010 - - Skriv ut sidan

Igår drog årets Gastro Nord igång på Älvsjömässan i Stockholm. Mässan samlar restaurang-, hotell- och cateringbranschen och går under temat trender och tradition.

Vi kommer att finnas på plats vid vår monter (A37:10) under hela veckan, men även dagligen hålla en föreläsning i lokalen Den gastronomiska mötesplatsen. Igår talade vår jordbrukschef Enar Magnusson om varför våra morötter odlas på öppna blåsiga fält. Idag kl 15 håller jag ett föredrag med titeln Tillsatser – ett hett ämne. Jag berättar om vår Nollvision och arbetet med att finna nya vägar för kvaliteten på våra produkter. På torsdag kl 15 och fredag kl 13 delar dietisten och författaren Anna Ottosson med sig av sina tankar om kopplingen mellan kost och hälsa. Besvarar inte föreläsningarna era frågor eller har ni andra funderingar om mat så är ni välkomna till vår monter där vi gärna berättar mer.

Förutom alla intressanta seminarier och möten så ser vi också fram emot de tävlingar som avgörs. Idag utsågs laget Rosenknopparna från Skövde till vinnare i årets SkolmatsGastro. Stort grattis! Senare under mässan presenteras också vinnarna i tävlingarna Hottest Chef, Årets Kockelev, Årets Företagsrestaurang, Barista Cup, Mack-SM, Stora matsäkerhetspriset och Cup Culinaire Junior.

Läs om mässans alla aktiviteter här.

Kort sagt, vi ser fram emot fyra intensiva dagar, sprängfyllda med nyttig information och inspiration!

En kommentar till “På Gastro Nord – med fokus på grönsaker, kvalitet och hälsa”

 1. Karin Klang skriver:

  Hej!
  Jag var på gastronord mässan och var med i eran ärt räknar tävling och var en av dom 4 som vann hotellövernattning, fyra rätters middag och ärt safari.
  Det var en dam ( kommer ej ihåg namn) som ringde mig på jobbet och ville ha min adress och gratulera till vinsten.
  MEN någon vinst har inte kommit ännu och ärt safarin ska ju vara snart!! Vad har hänt????
  Mvh Karin Klang Barnhemsgatan 7a 73132 Köping

Lämna en kommentar

Kontaktpersoner

?
Prev
 • inger.larsson@se.findus.com

  Inger C Larsson

  inger.larsson@se.findus.com

  Telefon: 042-86 167
  Jag är ansvarig för kvalitets- och uthållighetsfrågor hos Findus. Det gör att jag kan besvara på frågor om allt från fiske till tillsatser.

 • asa.josell@se.findus.com

  Åsa Josell

  asa.josell@findusgroup.com

  Telefon: 042-86 041
  Jag är ansvarig för produktutvecklingen på Findus. Mig kan ni höra av er till om ni undrar om vår mat ur ett mer praktiskt perspektiv eller om innehållet i våra produkter.

 • ewa.hansson@se.findus.se

  Ewa Hansson

  ewa.hansson@se.findus.se

  042-86401
  Jag är leg. dietist och ansvarig för nutritionsfrågor på vår avdelning för restauranger och storkök. Jag svarar på frågor om ingredienser, näringsinnehåll, kost och hälsa.

 • sandra.lindh@se.findus.com

  Sandra Lindh

  sandra.lindh@se.findus.com

  Telefon: 042-86079
  Jag är ansvarig för Findus Grönsaker och kan svara på allt från odlingsfrågor till funderingar om enskilda produkter

 • anna.broekman@se.findus.com

  Anna Broekman

  anna.broekman@se.findus.com

  Telefon: 042-861 01
  Jag är kommunikationschef för Findus Norden. Du är alltid välkommen att kontakta mig om frågor som berör press, media och Findus omvärldsrelationer.

 • Ulrika Wallberg

  ulrika.wallberg@se.findus.com

  Telefon: 042-86000
  Jag är marknadsdirektör för alla Findus produkter som du som konsument kan köpa i svenska livsmedelsbutiker. Om du har frågor om vår reklam och marknadsföring är jag rätt person att kontakta.

Next

Vår omvärld

?

Fatal error: Call to undefined method WP_Error::get_item_quantity() in /usr/share/wordpress/wp-content/themes/findus_nyheter/footer.php on line 101