En fest för mat i dagarna tre – Det Goda Köket

Med start i fredags fylldes Stockholmsmässan med Det goda Köket och en strid ström av matintresserade. Det står klart att mat är något som både engagerar och inspirerar oss svenskar.

Mässans namn beskriver väldigt bra vad besökarna fick uppleva. I alla hörn bjöds det på delikatesser och smaksensationerna duggade tätt. Mycket choklad, charkuterier och bakat, men även olivoljor och viner. Det var inte bara kockar som stod i montrarna utan här trängdes även Dogge Doggelito och designduon Simon och Thomas. Det är härligt hur marknaden utvecklas av både stora och små aktörer, hela tiden med matkvalitet i fokus.

För det är ju just råvaror med bra kvalitet som är basen i all lyckad matlagning. Vare sig det handlar om frysta eller färska råvaror så är det viktigt att se till hur varorna odlats, vilket näringsinnehåll de har och hur de fraktas och förvaras. Detaljer om hur vi arbetar med kvalitet och hur vårt samarbete med våra leverantörer ser ut kan ni läsa om inne på www.findus.se

En extra eloge till Zeta som stod för en spännande kokbokslansering och en olivoljeskola som många uppskattade. Ett stort grattis också till Tina som med sin blogg Pickipicki vann Matbloggpriset 2009.

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar